Zwartnova

partner voor professionals


spiegel- en focussessies, worldcafe’s en de quickscan marktgerichtheid

 
 
 


 

 

 

 
 

Wat

Veel gebruikte interventies door Zwartnova

De klant centraal: op welke manier kan uw organisatie klantgerichter werken? Zwartnova werkt hierbij met erkende spiegel- en focussessies, worldcafe’s en de quickscan marktgerichtheid. Cultuuranalyse: past uw organisatiecultuur bij uw doelstellingen en resultaten? Zwartnova maakt hierbij gebruik van de Zwartnova Teamanalyse.

Procesoptimalisatie: hoe kunt u taken, afdelingen, processen en resultaten optimaliseren? Met de procesanalyse van Zwartnova kunnen wij u direct inzicht bieden.

Programmamanagement: hoe en wanneer programmamanagement toe te passen? De professionals van Zwartnova hebben veel ervaring met het vormgeven van programma- en projectmanagement.

Workshops & masterclasses door Zwartnova

Resultaatgerichte feedback: hoe zet u veranderingen in gang? Het basisprincipe om te veranderen is elkaar op een professionele manier aanspreken, gericht op vastgestelde doelstellingen. Zwartnova biedt hiervoor de workshop feedback voor professionals

Resultaatgericht leidinggeven: hoe kunt u meer sturen op (team)resultaten binnen uw organisatie? Hiervoor biedt Zwartnova de masterclass resultaatgericht leidinggeven en de masterclass leiderschap & muziek in samenwerking met het Utrecht String Quartet/USQ.

terug